Matematikk 1P - 2P

Matematikk VGO - 1P og 2P

Læreverk i matematikk for videregående opplæring - 1P og 2P

Læreverket består av forklaringsvideoer og lightboardfilmer, med tilhørende quiz, arbeidsark med oppgaver til elevene og matriell for tavlegjennomgang. I tillegg er det Kahoot som kan brukes som introduksjon til et hovedemne og en annen Kahoot for oppsummering.

Filmene kan brukes til omvendt undervisning, slik at elevene kan se på film hjemme og jobbe med oppgaver på skolen.

Læreverket tar for seg det grunnleggende i 1P og 2P, de mest kompliserte temaene er utelatt. Det er også begrenset antall oppgaver. Dette er gjort med hensikt, slik at flest mulig elever skal føle mestring ved at de har greid å komme gjennom alle emner.

Faginnholdet vil oppdateres og kompletteres.

Har du innspill, ta gjerne kontakt med ansvarlig redaktør: Anne Cathrine Gotaas, acg@tv2.no

Eksempelvideo