Velkommen til Norsk i hverdagen!

Aktuelt læremiddel!
Norsk i hverdagen er et læremiddel i norsk rettet mot elever med behov for særskilt tilrettelegging. Annenhver uke publiseres egne nyheter med differensierte undervisningsopplegg der elevene kan uttrykke seg skriftlig og muntlig. Alle emner introduseres med film, er tilpasset SMART Board, nettbrett og PC. Undervisningsmateriellet kan også skrives ut. Notebook programvare anbefales som verktøy i sammenheng med Norsk i hverdagen.

Kahoot, lytteprøver og quiz
Kahoot står sentralt i læremiddelet. Kahootoppgavene kan brukes til å jobbe med grunnleggende forståelse av ord og uttrykk i grupper. Det er også lytteoppgaver med selvrettende flervalgsoppgaver.

Grafisk tegnstøtte
Filmer, tekster og undervisningsopplegg har grafisk tegnstøtte (WLS). Egne lesetekster og oppgaver i Symwriter. Symwriter anbefales som verktøy i sammenheng med Norsk i hverdagen.

Litteraturmagasin
Hver måned publiseres et litteraturprogram i samarbeid med Samlaget, Magikon og Cappelen Damm.
Programmet presenterer en nylig utgitt bok for barn og ungdom. Forfatteren av boken intervjues i regi av TV 2 Superbok. Til programmene hører det med undervisningsopplegg med grafisk tegnstøtte.

Har du innspill, ris og ros til Norsk i hverdagen? Send gjerne epost til tv2skole@tv2.no